Tällä kertaa pitikin tehdä suosikkiletuista gluteenittomia, ja se olikin yllättävän helppoa tattarijauhojen avulla. Nämä letut oli vielä helpompi paistaa kuin alkuperäisellä ohjeella tehdyt, pysyivät paremmin kasassa ja paistuivat muutenkin tasaisemmin. Maku oli ihan miellyttävä näin gluteenia sietävänkin mielestä, eikä letut välttämättä kaipaa edes mitään hilloa tms. seurakseen kun banaanikin antaa niihin jo makua.

Banaaniletut n. 8kpl (gluteeniton)

  • 2dl tattarijauhoja
  • 2d maitoa
  • 2 kypsää banaania
  • 2 kananmunaa
  • loraus rypsiöljyä
Siivuta banaanit ja lisää maito, soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kananmunat, jauhot sekä öljy ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota hetkisen aikaa ja paista sitten taikinasta kuumahkolla pannulla hieman pannua pienempiä lettusia.