Pakkasessa oli jo pitkään odotellut yrttisten pikku kanankoipien laatikko, ja ajattelin tehdä niistä tällä kertaa jotain muuta kuin vain tylsästi lykätä ne uuniin ja syödä riisin kera. Vaihtelun vuoksi syntyi siis tämä pastaruoka.

Kanapaprikapasta

  • Rasia esim. yrttimaustettuja pieniä kanankoipia tms.
  • 3dl tummaa pastaa
  • 1/3 pussi pakastepaprikaa
  • n.1dl pakastemaissia
  • 500g paseerattua tomaattia
Kypsennä kanat uunissa paketin ohjeen mukaan, keitä sillä aikaa myös pasta. Kun kana on kypsää revi lihat irti luista ja paloittele hieman pienemmäksi. Laita lihapalat pastan sekaan kattilaan paprikoiden sekä maissien kera. Kaada päälle tomaattisose ja anna hautua kannen alla kymmenisen minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä.