Eli ihan tavallinen makaronilaatikko :P Mutta eikös vaan perinteinen kotiruokakin kuulosta paljon paremmalta kun sen nimeää uudestaan :D Eilen onnistuin kaiken sähläyksen ohessa valmistamaan makaronilaatikkoa ja koska kaapista oli tavalliset tummat pastat lopussa, eikä niitä löytynyt edes lähikaupastani :O käytin sitten tilalla tummaa pätkäspaghettia ja lopputulos olikin aivan loistava.

 

Makaronilaatikko pätkäspaghetista

  • 450g vähärasvaista jauhelihaa
  • 3dl tummaa pätkäspaghettia
  • 1 prk valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
  • 2 kananmunaa
  • pari desiä maitoa
  • mausteita maun mukaan

Paista jauheliha ja mausta vaikkapa jauhelihamausteella. Keitä samalla pätkäspaghetit juuri ja juuri kypsiksi. Laita molemmat uunivuokaan ja kaada päälle tomaattimurska, sekoita. Sekoita eri astiassa kananmunat ja maito, ja kaada sitten sekin seos uunivuokaan. Paista 225 asteessa 30-40min.

1239897809_img-d41d8cd98f00b204e9800998e