Eilen ajattelin ensin tehdä jauhelihasta mureketta, mutta väsäsinpä sitten kuitenkin taikinamassasta palleroisia. Kokeilin kuitenkin vähän erilaista reseptiä tällä kertaa, ihan omasta päästä keksittyä ja hyviä näistäkin tuli vaikka hajoilivatkin helpommin kuin tavalliset lihapullat.

 

Chili-maissilihapullat

  • 400g vähärasvaista jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1dl kaurahiutaleita
  • n.1dl pientä irtomaissia (pakaste, sulatettuna)
  • chilikastiketta oman maun mukaan, eri kastikkeet kun ovat vielä eri vahvuisiakin niin määrää hankala sanoa mutta suht reilusti kuitenkin
  • loraus ketsuppia ja soijakastiketta

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta reilun kokoisia lihapullia ja paista 225 asteessa 15-20min.