Tässäpä nopea, helppo ja maukas ruoka hetkeen, jolloin ruokaa on saatava heti ja nyt

Tämän saa myös tumpelompikin kokki aikaiseksi, eikä maku voi mennä pieleen Vaikka Aldo yleensä suosiikin kauppojen omia merkkejä ja muita "halpistuotteita" niin tuo pinaattipasta kannattaa ostaa ihan kalliimman valmistajan tuotteena. Halpismerkissä taisi nimittäin olla pinaattia vain 2% ja tuossa kalliimmassa peräti 13% joten makuakin on huomattavasti enemmän Tämä sopii kasvissyöjillekin, mikäli ruokavalioon sisältyy myös maito ja muna (pastassa munaa). Raejuuston voi korvata myös soijarouheella, mutta se vaatii hieman enemmän vaivaa ja maustamista jotta ateria pysyisi maukkaana

 

Pinaattipasta tomaattikastikkeella (2-3 annosta)

  • 1 paketti tuorepinaattipastaa (250g)
  • 1prk paseerattua tomaattia
  • 1 prk raejuustoa (200g)

Keitä pinaattipasta pakkauksen ohjeen mukaan eli valmista tulee noin kolmessa minuutissa. Kaada vesi pois ja kaada kattilaan pastan päälle paseerattu tomaatti. Anna lämmetä hellalla (jälkilämpökin suljetulla levyllä riittää yleensä) minuutti tai pari, ja sekoita sitten sekaan raejuusto. Syö heti