Aldon kanssasyöjällä oli viime viikolla syntymäpäivä, joten sen kunniaksi piti tietenkin kokkailla jotain hyvää. Pääruoaksi kokeiluun valikoitui kaupan pakastealtaasta saksanhirven lihaa, jonka Aldo valmisti huolella melkein pussin ohjeen mukaan, vain rasvan määrää vähentäen. Liha paistettiin ensin pannulla ruskeaksi, ja sitten se sai hautua n. 1,5 tuntia kattilassa valmiiksi. Mureaa ja maistuvaa tuli, joten saksanhirveä nähtäneen jatkossakin alligaattorin lautasella

Mausteina oli siis vain ripaus suolaa ja mustapippuria, eikä muuta tarvittu. Lisukkeeksi Aldo muussasi pitkästä aikaa perunoita, ja niitäpä ei varmaan taas pitkään aikaan ruokapöydässä tule olemaan. Muussiin tuli kuusi perunaa, ja santsikierroksen jälkeenkin oli melkein puolet muussista jäljellä. Syöjiä siis kaksi kuitenkin. Peruna vaan ei uppoa massuihin niin hyvin kuin muut vaihtoehdot.

Jotta ruoka ei olisi liian lihapainotteista, sen seuraksi tuli vielä raikas salaatti, jossa niitä ihan tavallisia aineksia ja ananasta makua antamassa.