Eilinen puolukka-banaanisurvos oli niin hyvää, että teki tänäänkin mieli kokeilla siitä jotakin kun vielä oli pari pehmeää banaania jäljellä. Muffinssit tulivat melkein heti mieleeni, mutta en halunnut tällä kertaa kuitenkaan ihan mitään jälkiruokaherkkua tehdä niin kokeilin hieman erilaista jauhoyhdistelmää. Nyt noista tuli aika sopivia välipalaksi tai otettavaksi evääksi mukaan.

Puolukka-banaanimuffinssit 12kpl

  • n. 4dl puolukka-banaanisurvosta (2-3dl puolukoita ja 2-3banaania soseutettuna)
  • 1dl soijajauhoja
  • 1dl ruisrouhetta
  • 1dl ohrajauhoja
  • 1 kananmuna
  • 3rkl rypsiöljyä
  • 2tl leivinjauhetta
  • (1rkl hunajaa)
Vatkaa kevyesti muna ja öljy sekaisin, lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä puolukka-banaanisurvos ja halutessa hunaja. Sekoita tasaiseksi. Nosta taikinaa lusikalla muffinsivuokiin tai -pellille ja paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.

1938149.jpg

Lisäys vielä. Kun nämä nyt ovat hieman kuin sämpylöitä ja hieman kuin muffinsseja niin ovatko nämä sämfunsseja vai muffilöitä? :P