Näitä namusia Aldo kokeili tehdä pitkästä aikaa hieman ennen joulua, ja hyviä ne olivatkin vaikka toinen maistelija ei näihin niin ihastunutkaan

Ohje löytyi Hellapoliisilta

Jotta karkkeja voisi tehdä, piti ensin hankkia tarvikkeita, ja se olikin hankalampi homma. Aldo muisteli että pienenä poikasena näitä tehdessä oli karkkeihin lisätty myös pipariminttuöljyä makua antamaan kuten ohjeessakin vinkattiin, joten sitä piti toki sitten metsästää. Vaan sepä ei onnistunutkaan

Alligaattori taapersi lumihangen halki pienillä töppöjaloillaan ympäri ämpäri kaupunkia, mutta yhdestäkään kaupasta tai apteekista ei löytynyt piparminttuaromia tai -öljyä, joten tilalle oli keksittävä jotain muuta. Ratkaisuksi löytyi Dammenbergin Reilun kaupan True love mint -suklaa, joka oli sopivasti valmiiksi mintulla maustettua, ja siitä saisi mukavasti mintun makua namusiin.

Karkkivuokiakin joutui Aldo etsimään useammasta kaupasta, mutta niitä sentään lopulta löytyi kun noin miljoonas kauppa oli koluttu läpi

Koskapa keittiövaa'assa ei ollut paristoja, eikä niitä tietenkään jaksanut siihen hätään etsiä ja asentaa, päätti Aldo heittää kookosöljyn ihan arviomitalla suklaan sekaan ja hyvää tuli niinkin

 

Jääkarkit

  • 100g True love mint -suklaata tai muuta oman maun mukaista suklaata
  • 3 todella reilua ruokalusikallista luomukookosöljyä

Karkkivuokia

 

Sulata suklaa mikrossa, varovasti lyhyitä aikoja kerrallaan ja välillä sekoittaen. Lusikoi sekaan kookosöljy, joka sulaa helposti lämpimässä suklaassa. Sekoita tasaiseksi. Kaada tai lusikoi seosta sitten karkkivuokiin, ja nosta vuoat jääkaappiin jähmettymään. Pese tahmaiset tassut ja malta odottaa karkkien jähmettymistä, nauti.