Aldo päätti pääsiäisen kunniaksi leipoa oikein kunnolla, ja siksipä uunista pullahtikin peräti pellillinen rahkapiirakkaa. Tarkoitus oli tosin tehdä vain pieni piirakka, mutta taikina paisui ja kohosi niin hurjasti, että siitä riittikin koko pellille  

Pohjataikinana oli siis ihan peruspullataikina tehtynä 2,5 desiin maitoa. 

Täyte:

  • 2 purkkia maitorahkaa
  • 3 kananmunaa
  • n.2 dl piimää
  • 1dl sokeria
  • 1tl vaniljasokeria 
  • 1 prk ananasta paloina tai siivuina

Valmista peruspullataikina ja anna sen kohota. Levitä taikina uunipellille  ja jätä kohoamaan siksi aikaa kun teet täytteet. Sekoita täytteen ainekset ananasta lukuunottamatta. Voitele pohjan reunat kananmunalla ja kaada täyte päälle. Ripottele pinnalle ananaspaloja ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.