Pitipä sitten saada johonkin käytetyksi avattu purkki säilykepäärynöitä, sekä pähkinäsekoituspussissa olleet hasselpähkinät joille olen itse allerginen. Joten tein niistä lettuja saunaillan vieraalle :) Päärynä ei kuulemma letuissa kamalasti maistunut, mutta pähkinä jonkin verran. Pähkinän määrästä en ole ollenkaan varma, otin vain kaikki hasselpähkinät jotka pussissa olivat ja hienonsin ne, mutta ei tuo määrä ihan hirveästi voi heittää.

 

Pähkinäletut (gluteeniton)

  • 2dl maitoa
  • 2 säilykepäärynää
  • 1 kananmuna
  • 1dl tattarijauhoja
  • n.50g hasselpähkinöitä jauhettuna hienoksi

Soseuta päärynät sauvasekoittimella maidon sekaan ja lisää muut ainekset. Sekoita ja anna turvota kotvanen. Paista melko miedolla lämmöllä sillä letut ovat paksuja ja paistuvat hitaasti.

 

1239564526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e