Tällä kertaa hampurilaisissa oli välissä jauhelihapihvit. Sämpylätaikinassa oli vehnänleseitä, kaurahiutaleita ja vehnäjauhoja. Ja lisäksi välissä oli tietenkin kaikkea muutakin hyvää, kuten ananasta ja tomaattia :P

Ja vaikka itse sanonkin niin itse tehtynä nämä vaan ovat monta kertaa maistuvampia kuin pikaruokapaikasta ostettuna.

 

Jauhelihapihvit

  • 400g vähärasvaista jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1dl kaurahiutaleita
  • ketsuppia
  • grillausmaustetta
  • soijakastiketta
  • 1 sipuli

Silppua sipuli ja sekoita kaikki ainekset, laita mausteita oman maun mukaan. Taputtele jauhelihasta pienen kämmenen kokoisia lätysköitä ja paista kypsäksi kuumalla pannulla, muutama minuutti per puoli. Itse sain tuosta annoksesta 9 pihviä aikaiseksi, tosin kaikki eivät olleet aivan saman kokoisia.